Top
m

Wellens NV

Te Koop

appartement in volledige afwerking in project met 8 wooneenheden. Andere appartementen zijn nog beschikbaar, tot 138 m². Elke wooneenheid beschikt over één parkeerplaats in de afsluitbare ondergrondse parking.Een bijkomende parkeerplaats eveneens aangekocht worden (bovengronds/ondergronds. Verder heeft elke wooneenheid toegang tot de afsluitbare fietsenstalling.Elke wooneenheid heeft een of meerdere privatieve terrassen. Op het gelijkvloers bevindt zich eveneens een gemeenschappelijke tuin (+- 100m²).

Het gebouw zal een lift en trappenhal bevatten.Gunstige ligging, vlakbij dorpskernen, openbaar vervoer en aansluiting met grote wegen.

Een kijkwoning is beschikbaar, net als fotomateriaal van de mogelijke afwerking, voor meer informatie, gelieve te mailen naar ronan@wellens.eu of te bellen naar 0476/50.48.60.

Op eenvoudig verzoek kunnen de details van de overige appartementen verkregen worden.

Eveneens beschikbaar: halfopenbebouwing in Tremelo.